Koldretning af propelleraksler og rorstammer

I mere end 50 år har vi været specialiseret i klassegodkendt koldretning af propelleraksler og rorstammer. Med vores specialbyggede udstyr, som kan presse med op til 6.000 tons, og vores mange års erfaring, er vi i stand til at oprette aksler i alle størrelser - fra 20 mm til mere end 1.500 mm i diameter.

Selv de største skævheder kan rettes

Selv på meget store skader kan MarineShaft opnå en rethed på 0,05 mm eller bedre. Vi har oprettet aksler med en diameter på over 1.000 mm og aksler med en længde på over 25.000 mm.

Før og efter opretning bliver akslen nøje revnesøgt. Vores reparation og opretning af aksler foregår i tæt samarbejde med det involvede klasseselskab og der udstedes en permanent klassegodkendelse.

Blandt fordelene ved koldretning kan vi nævne:

  • Den er fuldt ud godkendt af alle betydende klasseselskaber.
  • Den regnes for at være en permanent reparation.
  • Resultatet er fuldt ud på højde med en ny aksel.
  • Det er hurtigt og betydeligt billigere end en ny aksel.
  • Stålet i akselmaterialet bliver ikke påført væsentlige strukturændringer.

Spar tid

Opretning af aksler er en hurtigere løsning end fremstilling af nye aksler. Mange opgaver kan udføres inden for 24-48 timer fra ankomst til vores værksted. Når det er nødvendigt, arbejder vi gerne i døgndrift for at sikre vores kunder den bedste leveringstid og vi har altid kapacitet til hasteopgaver.

Spar penge

Opretning af aksler er en mere økonomisk løsning end fremstilling af nye aksler. Vi opretter propelleraksler og rorstammer fra hele verden. Uanset hvor i verden propeller-/rorhavariet indtræffer, er en opretning hos os ofte en rentabel løsning.  

Klassegodkendt reparation siden 1972

Kontakt senior projektleder


Allan Nielsen
+45 96 56 10 20
+45 24 25 31 04
allan.nielsen@marineshaft.com

References

Paglia OrbaLæs mere
L16 AbsalonLæs mere
M/V Nissos ChiosLæs mere
M/V DorisLæs mere