Om MarineShaft

MarineShaft er en moderne virksomhed baseret på klassiske håndværkstraditioner. Vi har godt 80 medarbejdere og råder over mere end 9000 m2. værksted/kontor på 3 lokationer.

Opretning med certifikat

Vi er specialiseret i  klassegodkendt koldretning af propelleraksler og rorstammer. Teknikken er godkendt af alle ledende klasseselskaber og vores unikke teknik er godkendt som en permanent reparation uden anmærkning.  Vi har et stort lager af klasset stål, og tilbyder nyfremstillinger med kort leveringstid.

Kort beslutningsproces

Med location på kajen i Hirtshals, Jens Munksvej samt Silvervej betjener vi kunder fra hele verden. Vi er en virksomhed med en flad organisationstruktur der sikrer kort beslutningsproces. Det er vores klare mål, at vi altid kan træffe hurtige beslutninger og derved servicere vore kunder bedst og hurtigst muligt. Vi har egen lastbil og kan assistere vores kunder med logistikdelen.

Stor erfaring

Vi råder over en veluddannet stab af skibsmontører, maskinarbejdere, propellerspecialister, offshore certificerede og certifikatsvejsere, som står klar til at løse opgaverne hurtigt og professionelt worldwide og udfører bl.a.: Udboring af stævnrør, hæk- og hællejer, rorhorn mv., maskinering af konusser i rorblade, konusser på aksler mv., laser opretningsudstyr samt trækning af aksler. Vi beskriver vores medarbejdere som vores ”most valued tools”. Deres ekspertise og villighed til at træde til med kort varsel, døgnet rundt, er uvurderlig i en virksomhed som vores. 

Kapacitet

Vores maskinværksteder er udstyret til at løse ethvert problem, som vores kunde måtte have med propellerudstyret eller rorarrangementet. Vi kan håndtere selv meget store dimensioner. Vores krankapacitet er 100 ton og vores specialbyggede presse kan rette aksler med en diameter på op til 1500 mm. 

Godt samarbejde

Nogle af vores stolte medarbejdere. Vi har et uformelt miljø og et godt samarbejde.